Bruse Design
Bruse-03
Skärmavbild 2019-05-27 kl. 08.53.12

Bruse Design

Välkomna till gården Bruse. Här finns keramikverkstad i brygghuset, Åsenfår som är en gammal fårras och det brusande fallet från ån Lidan som gett gården dess namn.

I det renoverade brygghuset finns keramikverkstad med arbetslokal och visningsdel och här är jag gärna och skapar, mest i keramik men även i andra material, allt lika spännande och roligt. Egen design bl.a stora musslor, frön och växter som konstobjekt men även mindre skålar, musselfat och trädgårdsdekorationer. Ofast finns tavlor både i keramik, akvarell och handmålade kort och ibland lammskinn i olika färger, från svart till vitt. 

Jag tar emot besök efter överenskommelse, för övriga öppettider skrivs detta ut på Instagram och/eller www.brusedesign.se
På gården finns en liten lägenhet som hyrs ut.
Lägenheten finns ovanför keramikverkstaden och har ett rum med två sängar och soffgrupp och fullt utrustat kök, liten hall och litet badrum med dusch, toa och tvättmaskin. I köket finns även en säng och det finns tillgång till ytterligare en extra säng vid behov. Egen ingång och uteplats. Kontakta mig för mer info.

Välkomna hälsar Lena
Mer info på instagram bruse_design eller hemsidan www.brusedesign.se
Tel: 0736-45 70 70
GPS: 57.980444, 13.269532

KONTAKT

FÖLJ OSS

Taste the Countryside