BUTIKER

BUTIKER

- På vår gröna affärsgata händer det alltid något! På vår gata är det alltid något på gång.

choklad

Alboga Choklad

Jag som driver Alboga choklad heter Martina Andersson. Här tillverkas praliner, tårtor och andra bakverk av ekologiska råvaror. Jag använder mig av rena, naturliga och så långt det går även närproducerade råvaror.

Anima Friskvård

Vill du minska din stress, öka ditt välmående och återfå en god hälsa? Då har du hittat rätt! Hos mig kan du utöver svensk massage, boka Kraniosakral behandling, som är en internationellt erkänd och väl etablerad behandlingsmetod som utvecklats ur osteopatin.

garn edited

Avelsås Ull & Inredning

Välkommen till Avelsås Ull & Inredning Vi älskar naturmaterial och produkter med äkta känsla och omtanke. Vår ambition är att ta vara på så mycket som möjligt av vad våra djur ger samt ge dig som kund en möjlighet att välja lokalt producerade produkter och varor.

Blommor Och Jord

Är du en person som gillar blommor och trädgård? Då har du hittat rätt! Blommor och jord är ett företag som driver upp sommarblommor och har även ett brett sortiment av blommor de andra årstiderna. Vi bjuder på en härligt atmosfär i vårt växthus som du kommer njuta av att strosa runt i.

IMG_4247
Skärmavbild 2019-05-27 kl. 08.53.12

Bruse Design

Keramikverkstad i brygghuset med utställning och försäljning av musslor, tavlor, fat, trädgårdeskrumelurer m.m. Även lammskinn från Åsenfår som finns på gården. Ring gärna för ett besök.

Crea Diem Bokcafé

Bokbutik, Bokcafé med hembakat och
smårätter, Utsällningar, Gästföreläsningar, Musikevents.

Crea Diem Bild-01
duveredskött

DUVEREDSKÖTT

Vill du veta vart köttet kommer ifrån? Fråga oss! God oss kan du möta djuren och se hur de har det i hagarna. Vi är måna om att skapa kvalitetsprodukter. Vi säljer nötkött och charkprodukter, du kan beställa en hel köttlåda eller boka detaljer genom rekoringarna.

Fotvårdsakuten

Medisinsk fotvård. Även remisser. Försäljning av strumpor och krämer.

fotvårds akuten
Galtholmen-01

Galtholmen Gårdsbutik

Hos oss hittar du lokalproducerade mathantverk från gårdens egna lamm och nöt. Vi erbjuder dig närproducerat och gräsbetat kött, grillkorvar och styckdetaljer efter tillgång.

Grovare Lamm & Handel

Hos oss kombineras butik, café och evenemang i lantlig sekelskiftesmiljö! Du hittar våra egna lammskinn, lammkött (vissa perioder), keramik, smycken, stickat, böcker och mycket annat. Cafét erbjuder hembakat/lagat, såsom fikabörd, smörgårs och paj som kan avnjutas i ”salen”.

Grovare-02
redvägs bageri

Redvägs Bageri

Ett småskaligt hantverksbageri i skogen. Vi bakar surdegsbröd och annat smått och gott. Bakar på beställning och är med i REKO-ringar.

Salängs Gårdsägg

Här hittar ni gula goda ägg från frigående höns utomhus.
Glada höns lägger goda ägg!

Salang-01
Storegarden-01

Storegården

I ett vackert gårdhus, med unikt över sjön Norra Sämsjön, på vägen till Alboga, hittar du oss. Här kand u botanisera bland vackra heminredningsdetaljer, tyger, tapeter och hela sortimentet av Anna Sloans fantastiska färger, Chalk Paint. Allting vi har väljs ut med omsorg, främst på våran inköpsresor genom Europa.

Tångabo Gård

Tångabo Gård är en bondgård med mjölkproduktion. I vårt gemytliga café kan ni fika/eller förbeställa enklare lunch. I vår gårdsbutik hittar ni gårdens egenodlade vetemjöl, potatis, kalvdans samt andra mathantverk.

001
IMG_9184

Textil i Od

I en liten missionskyrka i byn Od hittar ni denna textil och heminredningsbutik. Vi startade 2014 som en tillfällig utförsäljning av hemtextil som var tänkt att vara öppen tre månader under hösten. Sedan dess hade det hänt mycket, ombyggnad, utbyggnad, mer produkter, det har blivit mer än vi någonsin kunnat tro och växer vidare tack vare alla fantastiska kunder.

Trevia Design

Trevia Design ligger längst med gamla landsvägen mellan Gärna och Grovare. Här har vi vår gemytliga och färginspirerande butik. I sortiment finns all från scarves, vantar, handledsvärmare, ullplädar, mössor till kaffe, te, olivolja, choklad och egentillverkade ljus.

Butiken1
Wardins gårdsprodukter.jpg j

Wardins Gårdsprodukter

Hos oss kan du besöka en trädgård som är till för att njuta av, hämta inspiration och känna glädje i. En trädgård full av grönsaker, kryddor bär och frukter. Vi odlar sedan drygt 20 år enligt KRAVs regler och är mycket intresserade av Permacultur. Vi tar även emot grupper för guidningar.

KONTAKT

  • 0513-600 29
  • Härna 189
  • 52399
  • Hökerum

FÖLJ OSS

Taste the Countryside